Gespecialiseerd in AutismeEven voorstellen 

Marjolein ten Hove

Hallo, ik ben Marjolein ten Hove- van Schooten, eigenaar van AutiSense.

Het gezin waarin ik ben opgegroeid is bekend met autisme. Daardoor heb ik zelf verschillende hulpverleners meegemaakt. 

Al van jongs af aan zei ik tegen mijn moeder dat ik het later als hulpverlener heel anders wil gaan doen. Toen ik op school een richting moest kiezen was het dan ook al snel duidelijk dat dit richting de hulpverlening werd. 

Nadat ik de SPW en de SPH had afgerond ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in autisme. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan zet ik graag in binnen mijn eigen bedrijf. 

Wanneer u geïnteresseerd bent in mijn CV kunt u dit bekijken via de onderstaande link:

Linked-in profiel: https://www.linkedin.com/in/autisense

Showcase Autisme specialisme: https://profiel.mijnportfolio.nl/autisense

Lisette Meijerink 

Hallo, ik ben Lisette Meijerink, jarenlang heb ik met plezier voor de klas gestaan. Hier deed ik mijn eerste ervaring op met kinderen met autisme. Binnen mijn familie zijn er ook 2 kinderen met autisme. Ik vond het bijzonder om te zien hoe zij de wereld (of in het eerste geval een klaslokaal) zo anders kunnen ervaren. Ik merkte dat ik meer over deze kinderen en mensen met autisme wilde weten. 

In het onderwijs had ik naar mijn idee te weinig aandacht voor de individu, vandaar dat ik ervoor gekozen heb om in 2020 de opleiding HBO Autisme coach te gaan volgen en nu met veel plezier aan het werk ben bij AutiSense. 

Wanneer u geïnteresseerd bent in mijn CV kunt u dit bekijken via de onderstaande link: 

Linked-in profiel: https://www.linkedin.com/in/liset-meijerink-b73ab6124/

Annemieke Beukenkamp 

Hallo, ik ben Annemieke Beukenkamp. Bijna 25 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het speciaal onderwijs, waar ik kinderen en jongeren met de meest uiteenlopende problematieken, en hun ouders, mocht begeleiden. 

Zorgdragen voor veiligheid en vertrouwen, en aandacht voor de unieke talenten, bleek keer op keer de basis te zijn om ontwikkeling in gang te zetten!
Eind 2016 heb ik ervoor gekozen om mensen individueel te gaan begeleiden. Ik wil de ander echt horen, zien en begrijpen. Goed luisteren ligt daarbij aan de basis, om verandering en groei in gang te kunnen zetten.

Ik ben dankbaar dat ik nu ook bij Autisense met een helder hoofd en een warm hart er mag zijn voor de ander. 

Wanneer u geïnteresseerd bent in mijn CV, dan kunt u dit bekijken via onderstaande link:

Linked-in profiel: https://nl.linkedin.com/in/annemieke-beukenkamp-aandachtkracht 

E-mailen
Bellen
Info